Os kommune søker engasjerte og positive sykepleiere/vernepleiere

Os kommune søker engasjerte og positive sykepleiere/vernepleiere, vi har for tiden 4 ledige stillinger, med snarlig tiltredelse: * 3 stk - 100 % faste stillinger 3-delt turnus, med arbeid hver 3. helg. * 80 % vikariat 3-delt turnus, med arbeid hver 3. helg t.o.m mars 2023 Ønsker du å være en del av fremtidens eldreomsorg? Vi søker etter deg som vil være med å bidra til at våre brukere opplever gode omsorgstjenester, der hver dag teller. Vi har dyktige medarbeidere med høy faglig kompetanse, og et godt arbeidsmiljø. Dette er en mulighet for deg som liker en jobb med ansvar, varierte arbeidsoppgaver og faglige utfordringer der man får brukt hele sin kompetanse. Stillingene er i helse- og omsorgstjenesten. Den består av sykehjem og hjemmetjenesten, med felles personell. Sykehjemmet har totalt 4 enheter, skjermet enhet og somatisk avdeling. Vi har også pasienter på korttidsopphold og avlastningsopphold. Vi samarbeider tett tverrfaglig med TFF, hjemmetjenesten, lege, fysioterapeut, ergoterapeut og psykisk helse for å få til et helhetlig pasientforløp, og du vil få kolleger med stor faglig kompetanse. Søknader vurderes fortløpende, og stillingene vil kunne bli besatt så snart vi har en egnet og kvalifisert søker.
Utlyst 18.02.22
Søknadsfrist 22.08.22
Selskap Os kommune
Stillingstype Fast dagtid
Lokasjon Omsorgstjenesten
Søknader: 0

Åpen søknad til Virksomhet helse og omsorg

Her kan du registrere en åpen søknad om stilling i virksomhet helse og omsorg, Os kommune. Er din søknad relevant for oss vil du bli tatt kontakt med. For øvrig oppfordrer vi deg til å følge med på utlyste stillinger og søke på disse.
Utlyst 03.02.22
Søknadsfrist 31.12.22
Selskap Os kommune
Stillingstype Vikar turnus
Lokasjon Omsorgstjenesten
Søknader: 6

Åpen søknad - barnehage

Her kan du registrere en åpen søknad om stilling ved Os kommunale barnehage. Er din søknad relevant for oss vil du bli tatt kontakt med.
Utlyst 17.08.21
Søknadsfrist 31.12.22
Selskap Os kommune
Stillingstype Timelønt
Lokasjon Os kommunale barnehage
Søknader: 9